Stimați părinți și absolvenți LIIS

15:00, 28-01-2021 | Postat in: Liceu

 
Stimați părinți ai elevilor noștri minunați, 
 
Vă mulțumim pentru că ne-ați încredințat ce aveți mai de preț – copii dumneavoastră, pe care noi îi vom susține să se dezvolte în direcția dorită!
V-am simțit aproape de noi la activitățile derulate în cadrul Zilelor Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” 2021 și a programului „Școala Altfel”, prin care am dat startul sărbătoririi a 50 de ani de învățământ informatic.
Cu gândul la strălucirea minții academicianului Grigore C. Moisil, ducem mai departe viziunea sa deosebită de a se încrede în informatică și de a lansa educației cea mai mare provocare – digitalizarea și tehnologizarea. 
 
Dragii noștri absolvenți, 
 
Vă mulțumim că ați promovat numele liceului în toate colțurile lumii și ați rescris istoria performanței în companii IT și în instituții prestigioase de pretutindeni, vă asigurăm de aleasa noastră considerație pentru că ați rămas cu inima alături de LIIS! 
Ne propunem să continuăm împreună profesori, elevi, părinți, absolvenți dezvoltarea comunității LIIS, prin puterea constantă de a ne conecta la viitor, pentru a oferi Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi în mod onorant urmașilor noștri!
Avem nevoie în continuare de susținerea dumneavoastră și a comunității!
Vă asigurăm că investiția în elevii Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi este o investiție sustenabilă în dezvoltarea inteligentă a comunității noastre dragi, a orașului nostru minunat! 
Să avem un an 2021 pe măsura onoarei pe care ne-o oferă distinsul academician Grigore Constantin Moisil, prin oportunitatea de a-i fi urmași!
 
prof. dr. Adina Romanescu – Directorul Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași
 
 

Evenimente

LIIS în presă
13:53, 20-05-2024

LIIS în... citeşte mai mult »

ÎNTÂLNIRI DE PROMOŢIE 2024
12:55, 12-03-2024

Promoția 1979 a Liceului de Informatică Iași - organizeaza întâlnirea de 45 ani de la absolvire vineri,... citeşte mai mult »

ÎNTÂLNIRI DE PROMOŢIE 2023
14:15, 25-10-2023

Promoția 1978 a Liceului de Informatică Iași - organizeaza întâlnirea de 45 ani de la absolvire... citeşte mai mult »