Conferința județeană "Noi perspective ale educației în era digitală"

08:30, 28-01-2020 | Postat in: Proiecte

Concurs EED 2020 liste  secțiuni 

Simpozion lista articole

Program Simpozion EED

Invitație Concurs   

Invitație Conferință  

Detalii si Informații Concurs

Regulament

Anexa 3 - Template articol

Avem bucuria și onoarea să reiterăm invitația de a participa la Conferința Județeana Interdisciplinară NOI PERSPECTIVE ALE EDUCAȚIEI ÎN ERA DIGITALĂ destinata  profesorilor și la Concursul Județean NOI PERSPECTIVE ALE EDUCAȚIEI ÎN ERA DIGITALĂ destinat elevilor, în perioada 28-29 ianuarie 2020 în cadrul Zilelor Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi.

Dialogul dintre profesorii din mediul universitar, preuniversitar și companiile de IT poate deschide calea inovației și adecvării la realitățile erei digitale în care trăim. Participarea dumneavoastră la Conferința Județeana NOI PERSPECTIVE ALE EDUCAȚIEI ÎN ERA DIGITALĂ cu materialele, metodele, aplicațiile, site-urile sau platformele educaționale, sintetizate sub forma unui articol, poate fi inspiratoare pentru ceilalți.

De asemenea, puteți să fiți coordonatorul unei grupe de elevi care vor să-și măsoare potențialul și să participe la una secțiunile Concursului NOI PERSPECTIVE ALE EDUCAȚIEI ÎN ERA DIGITALĂ.

Mai multe informații puteți găsi în documentele atașate.

Vă rugăm să vă anunțați participarea la Concurs și/sau la Simpozion între 24 decembrie 2019 – 23 ianuarie 2020. Termen limită de trimiterea a materialelor 23 ianuarie 2020.

Vă așteptăm cu interes la un dialog al ideilor!

 

A.    Conferința Interdisciplinară

NOI PERSPECTIVE ALE EDUCAȚIEI ÎN ERA DIGITALĂ – marți, 28 ianuarie 2020 - miercuri,29 ianuarie 2020, orele 0900

 ·         Conferința își propune să stimuleze profesorii de gimnaziu și liceu să utilizeze cunoștințele din domeniul IT în producerea de materiale digitale moderne și interesante (site-uri, softuri educaționale, exemple de bună practică, activități didactice, activități extracurriculare).

 

B.     Concursul Interdisciplinar

NOI PERSPECTIVE ALE EDUCAȚIEI ÎN ERA DIGITALĂ - miercuri, 29 ianuarie 2020, orele 0930

 

·Concursul își propune să stimuleze elevii de gimnaziu și liceu să utilizeze cunoștințele din domeniul IT și cunoștințele teoretice din diverse arii curriculare în producerea de materiale digitale moderne și interesante (site-uri, softuri, exemple de bună practică, roboți).

·Secțiuni

I.                   Concurs de SSR (site-uri, softuri, roboți) – IX-XII

II.                Concurs multimedia – IX-XII

III.             Concurs de postere/ ppt-uri – V-VIII

Evenimente

LIIS în presă
09:00, 20-01-2022

LIIS în... citeşte mai mult »

Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19
09:00, 01-11-2021

Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 Informații si detalii despre utilizarea... citeşte mai mult »

Notă informare privind confidențialitatea datelor (GDPR)
11:00, 19-05-2021

Notă informare privind confidențialitatea datelor... citeşte mai mult »