Săptămâna Istoriei Ieşene – Istorie in LIIS

Săptămâna Istoriei Ieşene – Istorie in LIIS

Noi spunem că Privire în trecut înseamnă a învăţa lucruri noi mai mult decât orice altceva. Cu ocazia activităţii din amfiteatru de pe 6 iunie, din cadrul Săptămânii Istoriei Ieşene, nu numai că am învăţat câte ceva, dar am încercat şi să arătăm ce am reuşit să învăţăm până acum. A fost primul nostru mare eveniment, care poate nu a fost perfect, dar a însemnat enorm pentru cei implicaţi, pentru colectivul cercului de istorie.

Poate ca nu sunt persoana  potrivită care sa ofere o părere obiectivă despre felul în care au mers lucrurile, perspectiva mea nefiind nicicum una obiectivă, pentru ca am fost implicată şi în organizare şi am fost şi pe scena, dar… eu sunt convinsă ca totul a mers bine. Cred că micile lipsuri au fost trecute cu vederea şi că emoţiile au scuzat detaliile care poate au deranjat pe ici, pe colo.

Pe de altă parte, mărturisesc că în momentele acelea mi-am dat seama că sunt norocoasă. Sunt mândră să fac parte din Privire în trecut, dintr-un colectiv de oameni serioşi, ambiţioşi, de oameni creativi, de oameni frumoşi, oameni care au contribuit prin influenţa personală la crearea unui grup pestriţ şi multilateral, dar care a reuşit să funcţioneze de minune. Îmi permit sa vorbesc in numele întregului colectiv  pentru a-i mulţumi doamnei Rados pentru coordonare şi pentru ca ne-a adus aici, la finalul primei etape de Privire în trecut.

De asemenea, mulţumesc şi tuturor celor care au fost alături de noi în amfiteatru, atât elevilor, cât şi cadrelor didactice. Sperăm că ne-am ridicat la nivelul asteptărilor, că am reuşit să vă captăm atenţia şi interesul şi vă rugăm să rămâneţi în continuare alături de noi, să ne oferiţi feedback şi să ne ajutaţi să învătăm în continuare şi… să creştem.  

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts