Despre concurs

Competiția este principalul instrument de selecție, antrenare și promovare a valorilor. An de an, prin participarea la concursurile școlare naționale și rezultatele remarcabile obținute în competițiile internaționale, elevii din România au dovedit că sunt capabili de performanțe deosebite.

Inițiat în anul 2001 de Liceul de Informatică “Grigore Moisil” din Iaşi, concursul “Urmașii lui Moisil” a devenit un concurs național începând cu anul 2007, transformându-se dintr-o tradiție în peisajul competițional al învățământului de informatică, într-un punct de referință.

Antrenează-te cu problemele din ediţiile anterioare

Problemele de la Concursul Naţional de Informatică Urmaşii lui Moisil au devenit de la an la an tot mai complexe şi interesante, din dorinţa de a testa o varietate tot mai mare de algoritmi şi de a vă provoca să găsiţi soluţii cât mai performante pe care să le implementaţi cât mai rapid. Vezi problemele de la ediţiile anterioare pentru a te pregăti pentru anul acesta.

Participă online

Din 2015, Concursul Naţional de Informatică Urmaşii lui Moisil se desfăşoară şi online, în paralel cu cel oficial, pe site-ul Infoarena.

Participă