Fundația Comunitară Iași a lansat cele două programe de burse pentru elevii cu rezultate remarcabile

12:00, 28-09-2015 | Postat in: Activităţi

Fundația Comunitară Iași a lansat cele două programe de burse pentru elevii cu rezultate remarcabile.

 Fondul de Burse Centric, o inițiativă a Centric IT Solutions Romania, alături de Fundația Comunitară Iași. Fondul se adresează tinerilor pasionați de științe exacte și își propune să ofere 6 burse în valoare de 3000 de lei pentru adolescenții cu rezultate bune la informatică și matematică.
Cele șase burse vin în întâmpinarea câte unui elev de la profilul matematică-informatică, de la fiecare dintre următoarele șase licee: Colegiul Național Iași, Liceul de Informatică „Grigore Moisil”, Colegiul Național „Emil Racoviță”, Colegiul „Costache Negruzzi”, Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” și Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu”. Mai multe detalii găsiți accesând acest link.


Pe de altă parte, tot astăzi am lansat și Fondul de Burse al FCI, program aflat la a 5-a ediție. În acest an dorim să susținem cel puțin 60 de elevi. Aceștia pot aplica pentru o bursă de merit sau de performanță, valoarea ei fiind 2200 lei/an, din care 1800 lei vor fi oferiți bursierului, iar 400 lei reprezintă investiția FCI în activități de socializare, consiliere și mentorat. Fondul de Burse se adresează tinerilor cu domiciliul în judeţul Iaşi, care studiază în unităţi de învăţământ din municipiul Iaşi.
Mai multe informații găsiți la acest link.

Termenul  până la care elevii se pot înscrie pentru o bursă Centric sau o bursă FCI este 23 octombrie.
 

Evenimente

Film intro LIIS 50
23:23, 14-05-2021

Film intro LIIS... citeşte mai mult »

LIIS în presă
11:00, 20-02-2021

LIIS în... citeşte mai mult »

Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19
15:00, 12-02-2021

Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 Informații si detalii despre utilizarea... citeşte mai mult »