.campion 2005-2006

12:30, 23-10-2005 | Postat in: Olimpiade şi Concursuri

Dragi elevi,

Programul de pregătire de performanță în informatică .campion va continua și în acest an!

Ce aduce nou .campion?

În primul rând, participare internațională. Liviu Vâlsan a pregătit o versiune bilingvă a site-ului http://campion.edu.ro. Mulțumim, Liviu!

În al doilea rând, o diferențiere mai pregnantă a grupelor:

Grupa mică este S (Small), pentru începători în programare (gimnaziu și clasa a IX-a). Nivelul problemelor pentru această grupă va fi pentru inițierea în programare.

Grupa mijlocie este M (Medium), pentru elevi de clasa a X-a sau care au deja un an de experiență în programare.

Grupa mare este L (Large), pentru avansați în programare (elevi de clasele XI-XII)

Problemele vor fi diferite pentru cele 3 grupe de pregătire.Complexitatea problemelor crește de la o grupă la alta, dar și pentru aceeași grupă de la începutul pregătirii către sfârșit.

În al treilea rând, au fost actualizate versiunile compilatoarelor folosite. Pentru a nu avea probleme la compilare, recomandăm să vă instalați pe calculatorul propriu versiunile specificate pe site în regulament și să folosiți comenzile de compilare cu opțiunile specificate. Ca și în ceilalți ani, rundele de pregătire vor alterna cu cele de concurs, iar în pagina principlaă va apărea planificarea rundelor. Prima rundă va fi o rundă de pregătire și va începe pe 1 noimebrie, 2005. Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți pe site-ul de pregătire și sperăm că și anul acesta vom reuși să contribuim la succesele voastre!

prof. Emanuela Cerchez.

Evenimente

Platforma - Școala pentru Valori Autentice - LIIS
10:00, 17-10-2018

Platforma - Școala pentru Valori Autentice - Liceul Teoretic de Informatică "Grigore Moisil"... citeşte mai mult »

ÎNTÂLNIRI DE PROMOŢIE 2018
16:00, 13-06-2018

Promoția 1998 a Liceului de Informatică  - clasa a XII-a E organizează întrevederea de 20 de ani de la absolvirea liceului... citeşte mai mult »

OXFORD DAY
12:00, 13-04-2018

OXFORD DAY -liceul nostru este în acest an centru informare pentru Universitatea Oxford-în vederea continuării studiilor... citeşte mai mult »